Yritysasiakkaat

Palvelemme yritysasiakkaita

Meillä on pitkältä ajalta kokemusta ja erikoisosaamista hyötyajoneuvojen ja raskaan kaluston renkaista. Pohjolan Rengas on osakkaana myös Mikkelissä toimivassa pinnoittamossa, jolla on käytössä maailman tunnetuin Bandag -pinnoitusmateriaali. Hyötyajoneuvojen ja työkoneiden renkaissa pinnoittaminen on nykyään kannattavampaa. Todelliset kustannukset voidaan laskea jakamalla useamman vuoden käyttökustannukset (esim. hyvä rengas + 2 pinnoitusta) kokonaiskilometreillä tai -työtunneilla.

 

 

 

 

 

Tule avainasiakkaaksi

Valitsemalla RengasCenterin yhteistyökumppaniksi, voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja jättää huoletta rengasasiasi meidän huoleksemme. Valtakunnallinen verkostomme mahdollistaa rengashankintojen keskittämisen RengasCenteriin ja rengashuoltojärjestelmällämme pidämme huolen, että ajoneuvossasi on aina turvalliset renkaat.

Riippumattomana kotimaisena rengasliikeketjuna tarjoamme asiakkaillemme erittäin laajan merkkivalikoiman. Näin pystymme merkistä riippumatta valitsemaan oikeanlaisen renkaan oikeaan käyttötarkoitukseen.

Alan yhtenä vanhimmista toimijoista, olemme erikoistuneet sekä pienten, että suurten yritysten palvelemiseen. Asiakaskunnastamme löytyy mm. autovuokrausyrityksiä, kierrätys- ja kiinteistöhuollon yrityksiä, kuljetusyrityksiä ja leasingyhtiöitä. Jokaisen alan erikoistarpeet täytetään ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.