Rahoitus

Voit hoitaa hankintasi jatkossa vaivatta ja omaan tilanteeseesi sopivalla tavalla RengasCenter-rahoituksella.

Resurs Bank ja Osuuspankki tarjoavat RengasCenterin asiakkaille mahdollisuuden hakea rahoitusta rengashankintoihin räätälöidyllä maksuajalla. Toteutamme myös säännöllisesti rengas- ja vannepakettikampanjoita yhteistyössä palveluntarjoajiemme kanssa.

 

RESURS BANKIN RAHOITUS

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Luoton voit hakea seuraavilla tavoilla:

  • SMS tekstiviesti luotonhaku
    • asiakas hakee rahoitusta puhelimella numerosta 18311 sanalla rengascenter
    • asiakas saa puhelimeen linkin, jonka kautta pääsee täyttämään hakemuksen ja pääsee oman pankkinsa sivuille tekemään sähköisen tunnistautumisen/allekirjoituksen
    • kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti- on se myymälässä heti käyttövalmis
  • Hae luottoa alla olevalla hakemuksella
  • Hae luottoa paikanpäällä myymälässämme.

 

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).
Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

 

OSUUSPANKIN RAHOITUS

Rahoitus 1 000–7 500 €
-Kertaostos voi olla pienempi kuin haettu luotto.
-Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
-Joustava takaisinmaksuaika.
-Korko OP-prime + 9,50%*.
-Laskutuspalkkio 3 €/kk.
-Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
-Rahoitus kerryttää OP:n omistajaasiakkaille OP-bonuksia.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 2000 € luotolle on 13,16 %, kun luoton korko on OP prime + 9,5 % (9,75 % 09/19), perustamismaksu 0 €, laskutuspalkkio 3 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2595,77 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 52 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.