Palvelut

Rengas Center / Pohjolan Rengas Oy

Kauttamme saat kaiken renkaanvaihtoon liittyvän: renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset sekä ohjauskulmien säädön (Joensuu). Käytössämme on uusinta tekniikkaa hyödyntävät Hoffman 3D -suuntauslaitteet, joiden ansiosta löydämme säätövirheet ja -viat, joita perinteiset suuntauslaitteet eivät havaitse.

Pois vaihdetut talvirenkaat tai kesärenkaat voit jättää rengashotelliimme, jossa ne säilytetään kumille ihanteellisissa olosuhteissa lämpimässä ja auringonvalolta suojassa. Hotellipalvelu on saatavilla kaikille, eikä se vaadi, että renkaanvaihto tehdään meillä.

Renkaidenvaihdon yhteydessä tarkastamme aina ilmanpaineet ja renkaiden kunnon. Jos rengas asennetaan vanteelle, vaihdamme aina uuden venttiilin ja varmistamme, että myös vanne on kunnossa.

Kaikki vanhat renkaat kierrätetään asianmukaisesti.

Huom! Tarkasta renkaiden ilmanpaineet vähintään kerran kuukaudessa tai tuo autosi meille ilmaiseen paineentarkastukseen. Oikeat paineet löytyvät autosi ohjekirjasta. Talvella ohjepaineisiin pitää Suomessa lisätä vähintään 0,3 bar.

 

Renkaanvaihto

Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina renkaiden kunnon ja annamme joko vaihtosuosituksen tai arvion jäljellä olevasta kilometrimäärästä.

 

Rengashotelli

Jättämällä renkaat meille säilytykseen säästät vaivaa ja varastotilaa ja varmistat, että renkaat säilyvät täsmälleen oikeissa olosuhteissa.

 

Tasapainotus

Ajon aikainen tärinä voi johtua epätasapainoisista renkaista. Epätasapainossa olevat renkaat myös kuluvat epätasaisesti ja normaalia nopeammin. 

 

Ohjauskulmien säätö

Ohjauskulmien säätö on yksi tärkeimmistä huollon toimenpiteistä. Sillä vaikutetaan sekä renkaiden kulumiseen että auton hallintaan.

 

Renkaan paikkaus / korjaus

Puhjenneen renkaan paikkaus kannattaa aina teettää aina alan ammattilaisilla, sillä silloin varmistat, että rengas kestää käyttöä vielä paikkauksen jälkeenkin.

Ota yhteyttä

Varaa aika tai pyydä tarjous.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.